fbpx

Összerázódott a csapat

Összerázódott a csapat

Az új tanévnek, a megannyi szakmai programnak és minden új kihívásnak érdemes úgy nekifutni, hogy a szervezet egy egységes csapatot alkot!

A tavaly ősszel megrendezett szentendrei Corvinus Agribusiness bevonó tábor sikerén felbuzdulva, idén emeltük a mércét: az ismerkedés mellett szakmai programra is sor került az október 12-14. között megszervezett CA bevonó tábor alkalmával Győrben.

A programunk alap koncepciója, hogy össze tudjuk kötni a tanulással az ismerkedés alkalmát. Péntek este indultunk útnak Budapestről és érkeztünk meg a folyók városába, ahol a Duna-parti szállás elfoglalása után a közel 30 fős társaság kezdett összeismerkedni. Jó volt látni, hogy legújabb tagjaink is könnyen elvegyültek a „veterán” diákszervezeti tagok között. A pénteken tartott magyar válogatott meccs ugyan vereséggel zárult, de ez se hagyott búsulni minket, a hangulat töretlen maradt.

A szombati napunk szakmai programmal kezdődött, melynek során a beledi Kalász Kft & Extra Tej Kft telephelyét látogattuk meg, ahol betekintést nyerhettünk a nagyüzemi tejelő marhatartásba (például az egyik legmodernebb fejési technológiát is megismerhettük), valamint bővíthettük ismereteinket az állategészségüggyel kapcsolatban is. A szakmai program lezárásaként Beleden megebédeltünk, majd visszaindultunk Győrbe. Nagyszerű érzés volt hallgatni új tagjaink örömteli megnyilvánulásait, köszönetüket az izgalmas és érdekes szakmai programmal kapcsolatban.

Az út porának lesöprését követően kezdetét vette a csapatépítő program, amit Kövesdi Lilla elnökségi tagunk vezetett. Jó hangulatban ismerhette meg egymást a társaság különböző játékok közepette. Majd egy kvíz keretében érdekes dolgokra derült fény az elnökséggel kapcsolatban.

A napot és a bevonó tábort is méltán megkoronázta a szombat esti mulatság, ahol felszabadultan mélyíthettük el új és régi ismeretségeinket.

Vasárnap délelőtt visszatért a társaság Budapestre, hogy kipihenje a hétvége „fáradalmait”.

 

Szerző: Vértesaljai Ágoston

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük