fbpx

Az AGROmash EXPO-n jártunk

Az AGROmash EXPO-n jártunk
Idén januárban is megrendezésre került a már hagyományosnak mondható AGROmashEXPO.

A HUNGEXPO teljes területén, több mint 38.000 négyzetméteren mutatta be 300 kiállító az újdonságait. A kiállítók a hazai és a nemzetközi agrárium legkiemelkedőbb és legjelentősebb képviselői közül kerültek ki.

Egy ilyen kiállítás természetesen nem kerülhette el diákszrvezetünk figyelmét sem, közös látogatást szerveztünk. Azok a tagok, akik részt vettek az eseményen, biztosan új tapasztalatokhoz juthattak és testközelből érezhették az agrárvilág legújabb trendjeit.

A kiállítás javát a mezőgazdaságban használatos legmodernebb technológia bemutatása jelentette, ami magába foglalt a hatalmas kombájnoktól kezdve a talajjavító szerekig rendkívül sokféle látnivalót. A hazai és nemzetközi agrárvilág legmeghatározóbb cégei mellett, mint például a rendezvény legnagyobb kiállítója, az AXIÁL Kft., az egészen kis termelők is bemutathatták termékeiket, újításaikat.

Biztos vagyok benne, hogy a szép számú látogatóközönség, akik úgy döntöttek, hogy a hideg idő ellenére is ellátogatnak az AGROmashEXPO-ra nem bánta meg a részvételt, igen színvonalas programon töltöttük az időt.

Kép forrása: agroinform.hu

Szerző: Juhász László

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük