fbpx

Egy hét múlva nyitja meg kapuit a PREGA Konferencia!

Egy hét múlva nyitja meg kapuit a PREGA Konferencia!

150 precíziós gazdálkodási, agrárinformatikai előadás várja a látogatókat. A PREGA mottója: adatalapú döntések – fenntartható gazdálkodás. Ez a téma az elmúlt hónapok időjárási “rekordjai”alapján egyre időszerűbb, hiszen a digitalizáció eszközeivel kisebb környezetterheléssel növelhető a mezőgazdasági termelés hatékonysága

A PREGA társadalmi nagykövete idén Parti András háromszoros olimpikon hegyikerékpáros, aki az aktív, egészséges életmód kapcsán kiemelte a jó minőségű élelmiszerek fontosságát és azt, hogy a hazai termelőktől, hazai gazdaságokból származó friss és magas vitamintartalmú termékek tudatos választását javasolja.

A PREGA Konferencia küldetése, hogy kifejezetten az agrár-digitalizációban résztvevő szakembereknek, gazdálkodóknak legyen a találkozóhelye, inspirációs közege, tudásmegosztási platformja. A konferencián és a kiállításon láthatóvá válnak a már elérhető termőhely-, vagy haszonállat egyedspecifikus, valamint robotikai, szenzoralapú, mesterséges intelligenciára épülő technológiai megoldások.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük