fbpx

HUNLAND – A világ élvonalában

HUNLAND – A világ élvonalában

Az őszi félévben az első, nyílt előadásunk keretében a Hunland multinacionális vállalattal ismerkedhettünk meg, rögtön két szakértő segítségével. A vállalkozást 1992-ben egy holland-magyar családi vállalkozásként alapították. Jelenleg közel 800 alkalmazottat foglalkoztatnak és folyamatosan bővülnek. Büszkék arra, hogy a családi jelleget a mai napig fenn tudták tartani.

Az előadás első részében rengeteg információhoz juthattunk azzal kapcsolatban, hogy milyen egy globális szinten jelenlévő élőállat és hús importjára, exportjára specializálódott vállalat mindennapi működése. Megtudhattuk, hogy jelenleg világszerte 15 útvonalon és háromféle módon, szárazföldön, tengeren és légi úton, juttatják el a megrendeléseket az ügyfeleknek, a magas színvonalú logisztikájuknak köszönhetően, de minden esetben szem előtt tartva az állatok jóllétét.

Az előadás második részében az előadónk a humán erőforrással kapcsolatos információkat osztotta meg velünk. Megismerhettük, hogy milyen kompetenciákkal kell rendelkezniük azoknak a munkavállalóknak, akik a céghez szeretnének jelentkezni, legfontosabb az elhivatottság és a motiváltság, valamint fontos információkhoz juthattunk a jelenleg is nyitott pozíciókkal kapcsolatban.

Az előadás rendkívül informatív, vállalat-specifikus volt, így megismertünk egy fontos globális szereplőt az élőállat-kereskedelemből.

Kármán Zsófia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük