fbpx

I. CA Nyári Tábor

I. CA Nyári Tábor

A múlt hétvégén a Corvinus Agribusiness megtartotta első nyári táborát Tiszafüreden, amelyen szervezetünk tagjai szép számban vettek részt. Már az odaút is kitűnő hangulatban telt. Szállásunk egy vízparti kempingben volt, mely tökéletes kiindulópontnak bizonyult a környék kulturális és természeti kincseinek felfedezéséhez. A három napos program során többek között részünk volt egy nagyon izgalmas helyismereti vetélkedőben, aminek köszönhetően jobban megismertük a környéket. A jó időnek hála többször is meglátogathattuk a strandot és úszhattunk a Holt-Tiszában.

Egyik délután hajókiránduláson vettünk részt, mely során bejártuk a csodálatos Élő-Tisza és a Tisza-tó, valamint a köztük elterülő víziutak labirintusát és tapasztalt túravezetőnk jóvoltából megismerkedtünk a tó csodálatos természeti kincseivel és állatvilágával.

Az esték folyamán grillezés közben, némi frissítő és zene mellett beszélgettünk a nyári élményekről.

Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk a tábor során, ezért biztos, hogy a jövőben is lesznek hasonló közösségépítő eseményeink és reméljük, hogy nyári táborunkkal sikerül hagyományt teremtenünk!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük