fbpx

Szakmai látogatás Nagykanizsán

Szakmai látogatás Nagykanizsán

Április első hétvégéjén szervezetünk tagságának egy része Nagykanizsára látogatott el egy szakmai kirándulás keretében. A két nap alatt négy üzemet ill. telephelyet volt lehetőségünk meglátogatni, programokban tehát nem volt hiány.

Első úticélunk a Classens group somogyszobi telepe volt, ahol az egyes ágazatokról szóló előadások után egy részletes terepszemle során betekintést nyerhettünk egy párját ritkitó vállalat működésébe.

Délután a Rio Alto Kft-hez látogattunk el, ahol egy 450 egyedből álló Angus húsmarha állomány, valamint számos, Magyarországon ritkán előforduló húsmarhafajtát csodálhattunk meg.

Vasárnap sem unatkoztunk, reggel a Kanizsa Hús 2000 Kft. húsüzemébe látogattunk el. Az európai szinten is kimagasló üzemben Horváth György, a cég ügyvezetője vezetett bennünket körbe.

A hétvége zárásaként hazafelé még megtekintettünk egy 150 fős Limousin marha állományt.

A szakma iránt érdeklődőknek felbecsülhetetlen tapasztalatokat nyújtott utunk. A résztvevők sok szép élménnyel és hasznos tudással lettek gazdagabbak, amiért köszönettel tartozunk a bennünket fogadó vállalkozásoknak.

Külön köszönet illeti Horváth Klaudia tagunkat, hogy ezt a minden tekintetben kiváló eseményt megszervezte nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük