fbpx

Látogatás az RWA Magyarország Kft. ikrényi központjában

Látogatás az RWA Magyarország Kft. ikrényi központjában

Múlt hétvégén egy minden szempontból hasznosnak nevezhető kiránduláson vettünk részt Győrben. A szombat kora reggeli indulásnak köszönhetően, győri átszállás után délelőtt érkeztünk meg Ikrénybe, főtámogatónk az RWA Magyarország Kft. központjába.

Rövid sétával hamar elértük úticélunkat, ahol igen kellemes fogadtatásban részesültünk Zsiga Ákos jóvoltából, aki az egyébként osztrák anyavállalat tulajdonában álló RWA Magyarország Kft. régióvezetőjeként tevékenykedik.

Gyakorlati telepbejárás alkalmával megismerkedhettünk az egyik legjelentősebb hazai integrátorcég különböző üzletágaival, tevékenységeivel. Érdekes tapasztalatot nyújtott a kiemelkedő infrastruktúra és a különböző szakmai tanácsok összessége.

A látogatás második fele egy előadás keretében zajlott. Itt hasznos információkhoz juthattunk és testközelből tapasztalhattuk meg, hogy miként zajlik egy nemzetközi színtéren is versenyképes mezőgazdasági integrátorcég üzleti tevékenysége. Betekintést nyerhettünk a stratégiaalkotás és célkitűzés fontosságába, illetve annak nehézségeibe is. Megismertük az RWA által nyújtott komplex szolgáltatásokat és azok részleteit.

A szakmai programot a jól megérdemelt pihenés követte. Az esti órákban a csapatépítésé volt a főszerep.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük