fbpx

Rólunk

A 2014-ben alapított Corvinus Agribusiness a Budapesti Corvinus Egyetem kizárólagos agráriummal és agrárgazdasággal foglalkozó diákszervezete, melynek célkitűzése az egyetem gazdasági agrármérnök hallgatóinak, illetve az agrárszektor iránt érdeklődő diákjainak oktatása, a tanultak bemutatása a gyakorlatban, valamint a tagok megismertetése a legújabb üzletági trendekkel és technológiai újításokkal.

Ezzel az a nem titkolt szándékunk, hogy a tagjaink közül kikerülő jövőbeli szakemberek aktívan hozzájárulhassanak a magyar vidék és hazánk mezőgazdaságának fejlődéséhez.

 

Tagjaink szakmai tudásának bővülését rendszeres előadásokkal, kurzusokkal, valamint tanulmányi kirándulásokkal és üzemlátogatásokkal segítjük. Ezen kívül nyílt előadásainkon igyekszünk minél több hallgatónak és szakmabelinek értékes információkkal, újdonságokkal szolgálni.

 

Az elmúlt években többek között olyan szaktekintélyek voltak vendégelőadóink, mint Éder Tamás, a Bonafarm Csoport vállalati kapcsolatok igazgatója, Hollósi Dávid az ERSTE Agrár Kompetencia Központjának vezetője, és Zsiga Ákos az RWA Magyarország régióvezetője. Korábbi szakmai kirándulásaink keretében meglátogattuk hazánk legmodernebb mezőgazdasági vállalatait, illetve minden évben megrendezett egri szüreti hétvégénk gyümölcseként megszületett saját Corvinus Agribusiness címkével ellátott borunk.