fbpx

Lehoczki Áron

Email:
lehoczki.aron@agribusinessclub.hu

Agrárszakmáért Felelős Alelnök

Lehoczki Áron

Lehoczki Áronnak hívnak, egy Bács-Kiskun megyei kisvárosból származom, Kecelről. 2018-ban kezdtem egyetemi tanulmányaimat a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás szakán, 2020 őszétől párhuzamosan végzem a képzést a vidékfejlesztési és agrármérnöki szakkal. Figyelmem középpontjában mindig két téma állt: agrárium és gazdaság.

Családom generációkra visszamenőleg foglalkozik mezőgazdasággal, ebbe születtem bele és ezt szeretném a lehető legmagasabb szinten tovább vinni egyetemi éveim után. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem csupán tankönyvekből, hanem saját és felmenőim tapasztalatából is gyarapíthatom tudásomat.

Nagy érdeklődéssel figyelem a világban zajló gazdasági folyamatokat, emiatt döntöttem úgy, hogy érettségi után nemzetközi gazdálkodást szeretnék tanulni. Idén januárban sikeres záróvizsgát tettem ezen a szakon, így bátran mondhatom: Az egyetem segített új perspektívából látni a világot. Célom olyan szakmai programok szervezése a tagság számára, ami új gondolatokkal gazdagítja őket. Agrárszakmáért felelős alelnökként feladatomnak tekintem az Agribusiness Club hírnevének öregbítését, minél szélesebb körbe való megismertetését.

Az agrárium jövője a fiatalok kezében van, ezért felelősséggel tartozunk. Bízom abban, hogy közös munkával olyan időtálló értéket teremthetünk, amely életük során kamatoztatható lesz. A jelszavunkban emlegetett jövő most kezdődik, ne hagyjuk elszaladni az időt!