fbpx

Lajtamag Kft.

A Lajtamag Kft.-t 1991-ben alapította édesapánk, Seiwerth Gábor. Mezőgazdaság iránti elkötelezettségünk három generáció óta fennáll, hisz mindkét nagyapánk is agrármérnök volt. Cégünk vetőmag termeltetésével, feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozik bel- és külföldön. Évente 10–12 ezer hektáron termeltetünk vetőmagokat országszerte: köztesnövényeket és pillangósokat (olajretek, mustár, facélia, pohánka, bíborhere, lucerna, vöröshere), őszi és tavaszi kalászos vetőmagot, valamint szója vetőmagot. Termelőinket a teljes vegetáció során inputanyagokkal finanszírozzuk, területi képviselő kollegáink révén pedig tanácsokkal látjuk el őket a legmagasabb minőségű vetőmag előállítása érdekében.

Mosonudvari és püski telephelyünkön vetőmagfeldolgozás és raktározás folyik, és e helyekről szolgáljuk ki vevőinket a legkiválóbb minőségű vetőmagokkal. „Minden, ami vetőmag” mottónkhoz híven törekszünk arra, hogy partnereink bármely vetőmag-igényének teljesítése mellett a vetőmagokról birtokunkban lévő tudást is átadjuk, hiszen ez a legnagyobb erősségünk.

Harmadik generációs agrárcsaládként saját tulajdonú vállalkozásunkat édesapánk és nagyapánk örököseként visszük tovább, és az agrárszakma legkorszerűbb irányait követve működtetjük.

Seiwerth Anna és Seiwerth Márton