fbpx

István Gábor

Email: istvan.gabor@agribusinessclub.hu

Agrotechnikai Referens

István Gábor

István Gábor vagyok, szekszárdi származású. 2018 őszétől élek Budapesten, ahol a Corvinus Egyetemen folytatott tanulmányaimból szereztem vidékfejlesztési agrármérnöki diplomát. Családomnak korábban nem volt kötődése az agráriumhoz, de a természethez való közelség, kertészkedés szeretete, egészen kiskorom óta meghatározott. Az egyetemi képzés következtében az agrárágazat és az üzleti világ széles spektrumából kaptam ismereteket, amiket napról napra tudok kamatoztatni.

A CA-ba 2019 szeptemberében nyertem felvételt, majd 2020 őszén ért az a megtiszteltetés, hogy már agrotechnikai referensként vehetek részt a szervezetünk életében. Csatlakozásom óta számos élménnyel, tapasztalattal és új barátokkal gazdagodtam, amit az elnökségben töltött időszak csak tovább erősít. Mindig is meghatározó volt számomra az a cél, hogy a tagság minél szélesebb köre kaphasson ismereteket az agrárszakma legkülönfélébb területeiről olyan módon, amiben máshonnan nem, vagy csak ritkán részesülhet. Fontosnak tartom azt, hogy szakmai előadások és telephely látogatások során mindenki számára adott legyen az interaktív tudásszerzés, valamint új szakmai élmények és kapcsolatok szerzésének lehetősége.

Agrotechnikai referensként, azon dolgozom, hogy az egyre nagyobb közösségünk, minél több minőségi és hasznos szakmai előadáson, programon és kiránduláson vehessen részt a jövőben is. Bízom benne, hogy a következő időszakban együtt tovább tudjuk erősíteni az Agribusiness Club életét, és a közösségünk az újonnan csatlakozókkal együtt fog még szerezni sok új élményt!