fbpx

Holló Bettina

Holló Bettina

Holló Bettina vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem vidékfejlesztési agrármérnök szakos hallgatója. Tanulmányaimat 2020 őszén kezdtem meg az egyetemen, de az agráriumhoz való kötődésem már régebbre visszavezethető a családi gazdaságunknak köszönhetően. A családom Kalocsa mellett Uszódon több generáció óta foglalkozik juhtenyésztéssel és ehhez kötődően szántóföldi növénytermesztéssel is. Amikor csak időm engedi becsatlakozom a munkálatokba főképp azért, mert célom a gazdaságunk továbbvitele, mivel ez a hivatás közel áll a szívemhez.

A CA-ba is 2020. őszén kerültem be és ennek köszönhetően már számos színvonalas szakmai és közösségi eseményen vehettem részt, ami által elég korán elkezdett érdekelni a szervezet motorjának a működése és szerettem volna én is odakerülni, hogy hozzátehessek a szervezet életéhez. Erre megbízott elnökségi tagként a 2021-es őszi félévben már meg is volt a lehetőségem és a tagság szavazatainak köszönhetően folytathatom a munkát.

Szeretném továbbra is segíteni a szervezést és társaimat az adminisztrációs feladatok elvégzésével és minden olyan területen, ahol szükség van a munkámra.

Köszönöm a bizalmat.