fbpx

Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem a gazdaság- és társadalomtudományi területen az ország vezető, magas presztízsű intézménye. A Corvinuson  szerzett diploma piaci értéke  kiemelkedő, a hallgatói kereslet a BCE képzései iránt töretlen, számottevő a túljelentkezés.
Az Egyetem évek óta vezeti a hazai felsőoktatási ranglistákat, az országos  hallgatói kiválósági rangsort. A Corvinus márkanév mind Magyarországon, mind külföldön jól  ismert, az Egyetem 2015-ben ötödik alkalommal nyerte el a Superbrands minősítést.

A  Budapesti  Corvinus  Egyetem  küldetése, hogy új tudás teremtése és  tudásközvetítés  révén hozzájáruljon a magyar társadalom és tágabb környezetének fejlődéséhez.

Ennek megvalósítása során az Egyetem
– olyan szakmai közösségek létrehozására és formálására törekszik, amelyeket a társadalmi felelősségvállalás, a hazájuk iránti elkötelezettség, a fenntarthatóság, az esélyegyenlőség, az átláthatóság és a bizalom jellemez, és
– olyan hallgatók képzésére vállalkozik, akikre a  magas  szintű  szakmai felkészültség mellett a kritikus gondolkodásmód, a tisztelet, a tolerancia és a nyitottság jellemző.

Az  Egyetem küldetésének megvalósítása során törekszik az oktatási  és  kutatási kiválóság megőrzésére, a nemzetközi mércével mérhető minőség elérésére.

Weboldal: www.uni-corvinus.hu