fbpx

Bartók Levente

Email:
bartok.levente@agribusinessclub.hu

Debreceni Egyetemi Megbízott Referens

Bartók Levente

Bartók Levente vagyok a Debreceni Egyetem negyedik éves osztatlan agrármérnök szakos hallgatója, növénytermesztés és vetőmag előállítás specializáción. Családommal Egerben élek, de anyai oldalról Debrecenhez kötődőm. Szüleim nem foglalkoznak mezőgazdasággal, mégis gyermekkorom óta foglalkoztat hiszen nagyszüleim, felmenőm mindkét ágon gazdálkodtak Heves és Hajdú-Bihar megyékben. A szántóföldi növénytermesztés mellett a takarmányozás érdekel leginkább, de az igazán úttörő megoldásokra is nyitott vagyok.

Az Agribusiness Clubot a karantén időszak alatt ismertem meg. Először csak az online közvetítéseket követtem Zoomon/Facebookon majd, 2021 őszén hivatalosan is csatlakoztam. Bár korábban az órarendem és a távolság miatt csak távolról figyeltem szervezet működését, ez idén hála istennek megváltozott.

Debreceni megbízott referensként célom eljuttatni a CA szellemiségét a Debreceni Egyetem hasonló érdeklődésű diákjai számára a Tisza túlpartjára és létrehozni egy aktív tagokból álló közösséget a cívisvárosban.

Úgy gondolom, hogy egy ilyen sokoldalú ágazatot egy hasonlóan sokoldalú diákszervezet tud a legjobban képviselni, reményeim szerint a jövőben még több érdeklődő es motivált fiatal ismerheti meg egymást és építheti ezt a közösséget.