fbpx

Balla Gréta

Email:
balla.greta@agribusinessclub.hu

Közösségi referens

Balla Gréta arckép

Balla Grétának hívnak, 2020-ban nyertem felvételt a Budapesti Corvinus Egyetem vidékfejlesztési agrármérnöki szakára. A természet közelsége pici korom óta fontos szerepet tölt be az életemben. Egyetemi tanulmányaim alatt szerettem volna egy olyan diákszervezet részesévé válni, amely az agrárium köré építi tevékenységét, foglalkozik az aktuális trendekkel és igyekszik a tagokat bevonni ezek személyes, minél mélyebb megismerésébe.

Szerencsésnek mondhatom magam, ugyanis testközelből is van lehetőségem a mezőgazdasági folyamatokat figyelemmel kísérni a családi vállalkozás tevékenységének köszönhetően. A napjainkban lezajló folyamatos változások óriási kihívásokat jelentenek. Szeretném, hogy az egyetemi éveim alatt olyan tapasztalatokat gyűjthessek, olyan tudás birtokába kerülhessek, amely a családi gazdaságban jelentkező nehézségekre is megadja egyértelműen a választ.

Már tagságom kezdetekor, a sok-sok jó hangulatban telt események során megbizonyosodtam arról, hogy az Agribusiness Club nem csupán a szakmáról szól, a barátságok kialakulásának, vidám beszélgetéseknek is egyaránt fóruma. A közösségi referens pozíciót betöltve a célom, hogy az elnökség csapatát erősítve a CA közösségét összetartsam és hozzájáruljak, ahhoz, hogy minden egyes tagnak felejthetetlen élményekben legyen része a programok alkalmával.