fbpx
Agribusiness Konferencia title

A konferencia fővédnöke

Dr. Nagy István agrárminiszter

A konferencia fővédnöke
Dr. Nagy István agrárminiszter
Location pictogram

Groupama Aréna

1091 Budapest, Üllői út 129.

Fő témáink

Köszönjük szépen minden kedves látogatónak a részvételt konferenciánkon!

Közel 200 résztvevő látogatott el saját szervezésű konferenciánkra a Groupama Arénába, amely az ország legnagyobb fiataloknak szóló agrárkonferenciája. A Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnökségével megrendezett eseményünk fókuszába az agrárdigitalizáció, a generációváltás és az agrár-karrierépítés témakörök kerültek.

A konferencián két olyan vállalattal is stratégiai partnerséget kötöttünk, amelyek kiemelkedő szerepet játszanak a magyar mezőgazdaság digitalizációjában: a T-Systems Magyarország Zrt.-vel, valamint az Agrovir Kft.-vel. A megállapodások ünnepélyes aláírására diákszervezetünk elnöke, Németh Szabolcs, valamint Kaszás Zoltán T-Systems vezérigazgató, illetve Okner Péter AgroVIR cégvezető között került sor.

Az Agribusiness Konferenciát hagyományteremtő szándékkal hoztuk létre, mivel egyetemi hallgatókból álló szervezetként szívügyünknek tartjuk, hogy a jövő agrárszakembereit már diákéveik alatt bevonjuk az agrárium szakmai vérkeringésébe. Ezzel pedig célunk, hogy az ifjúság és a már tapasztalt szakemberek látásmódját közelebb hozva egymáshoz, a Corvinus Agribusiness is tevékenyen részt vehessen a magyar mezőgazdaság jövőjének szempontjából létfontosságú nemzedékváltás elősegítésében.

Pillanatképek a konferenciáról

A rendezvény szervezője a Corvinus Agribusiness diákszervezet

CA full logo black

Kiemelt szakmai partner

Partnereink

Hivatalos online médiapartner

Hivatalos lap

Térkép